SyariePeguam.com
Senarai Peguam Syarie di Selangor
__________________________________________________________________________________________
 
 
Peguam Syarie di Selangor, Malaysia
 
 
KAMILIA IBRAHIM & CO (KICO)
Website: www.kicolaw.com
Tel: +603 4149 6690
E-mel: ask@kamiliaibrahim.com

Pejabat:
Suite 89-1 Jalan Wangsa Delima 5
Pusat Bandar Wangsa Maju (KLSC)
Kuala Lumpur 53300 Malaysia
 
Kamilia Ibrahim & Co menyediakan khidmat peguam syarie di Selangor. Kami menawarkan nasihat dan khidmat guaman bagi Permohonan Wali Hakim, Permohonan kebenaran berkahwin, Permohonan Poligami, Permohonan Pengesahan dan Daftar Nikah, Permohonan Faraq Nikah, Permohonan Perceraian (Pengesahan lafaz cerai, Perceraian secara persetujuan bersama, Fasakh, Ta'liq dan Khuluk, Tuntutan Nafkah (Isteri, anak) / Tunggakan Nafkah, Tuntutan Hak Penjagaan Anak (Hadhanah), Tuntutan Mutaah, Tuntutan Harta Sepencarian, Permohonan Sijil Faraid, Menulis dokumen Hibah dan Wasiat, Permohonan pengesahan hibah dan wasiat, dan lain-lain permasalahan syarie.

Tips mencari peguam syarie di Selangor: 1.Kenalpasti lokasi peguam syarie yang bersesuaian dengan tempat anda. 2.Lakukan semakan bagi memastikan peguam syarie itu adalah sah. Layari laman web dan buat panggilan. 3.Pastikan anda mempunyai maklumat yang lengkap mengenai kes anda kerana ini dapat memudahkan peguam syarie. 4.Buat panggilan terus ke beberapa peguam syarie supaya anda dapat membuat perbandingan agar anda mendapat nilai yang terbaik. 5.Elakkan dari berurusan melalui orang tengah.
 
DIREKTORI  PEGUAM SYARIE DI SELANGOR:

Senarai lengkap khidmat peguam syarie di Selangor
Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia
www.esyariah.gov.my
 
Jika anda menawarkan atau mencari peguam syarie di Selangor, sila tinggalkan komen:
 
 

View Kamilia Ibrahim & Co (KICO) in a larger map
 
Hubungi Kami Sekarang di talian +603 4149 6690 atau layari www.kicolaw.com untuk maklumat lanjut!
 
 
SyariePeguamDotCom hanya menyediakan senarai peguam syarie di Selangor sahaja dan tidak mewakili mana-mana pihak. Kami berusaha memberi maklumat yang terbaik dan tepat dari masa ke semasa.
 
 
Copyright of SyariePeguam.Com | KicoLaw.com - Law Firm in Kuala Lumpur